Розділ Події

У Шепетівці вшанували загиблого на сході України земляка Василя Кашлакова

Автор 26 серпня 2021, 17:42

Сьогодні, 26 серпня в краєзнавчому відділі Музею пропаганди вшанували пам’ять Василя Кашлакова, старшого лейтенанта, командира взводу, 93-ї окремої механізованої бригади.

Віддати шану Герою та розділити біль втрати з його родиною прийшли мами та дружини загиблих шепетівчан, представник з Міністерства у справах ветеранів України в Хмельницькій області Олександр Катеринчук, заступник голови Шепетівської РДА Олександр Мельник, начальник відділу культури Шепетівської міської ради Світлана Джус, військовий комісар підполковник Сергій Царук, секретар Шепетівської спілки учасників АТО Лариса Бабкіна, керівник літературно-мистецької студії «Доля» Віра Кухарук, музейники, громадськість міста та району.

На захід працівники музею підготували міні інсталяцію про захисника України. Учасники заходу вшанували загиблого Героя хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки.

Нагадаємо, що 24 серпня 2015 року старший лейтенант Василь Кашлаков отримав важкі поранення внаслідок підриву на міні під Донецьком. Указом Президента України № 9/2016 від 16 січня 2016 року, «за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі», нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно).

За матеріалами Музею пропаганди та Шепетівської РДА

0
репостів
0
репостів