Розділ Події

На площі Тараса Шевченка демонтують квіткову клумбу (прямий ефір)

Сьогодні на центральній площі Шепетівки розпочали демонтаж квіткової клумби. Але розпочався він із невеличкого скандалу.

Справа в тому, що на виконкомі чи засіданні міської ради питання реконструкції клумби не розглядали. Відповідно жодних рішень з цього приводу не було.

Депутати ВО "Свобода" навіть викликали поліцію, щоб та встановила хто і на підставі чого займається демонтажем центральної клумби міста. Як повідомив Михайло Верхогляд, що коли наряд поліції прибув на місце, до них вийшов заступник міського голови Віталій Янушевський. Чиновник повідомив, що з документами все гаразд. Для поліціянтів цього виявилось достатньо і вони поїхали з місця події.

Віталій Янушевський у коментарі для нашого сайту розповів, що реконструкція відбувається за кошт та силами благодійника. Реконструцію анонсували ще на депутатській комісії, тому окремо повідомляти не стали. Проводити таке рішення через виконком чи міську раду він не бачить сенсу, тому що бюджетні кошти не використовуються.

Взагалі це не єдина реконструкція клумби, яка планується в Шепетівці. Ще в лютому відбулась зустріч з активістами міста, де їм повідомили, що хочуть навести лад на клумбах міста силами бізнесменів. Зокрема мають ще впорядкувати круг біля поліції та ресторану "Колиба". Безпосередньо реконструкцією клумби перед міськвиконкомом займається Мовсісян Врам Македонович.

Гранітні плити зараз вивозять на територію ШРЕПу. Роботи планують завершити до Великодніх свят. Нижче ви зможете спостерігати в прямому ефірі, як відбуваються роботи.

Останнє редагування 22 квітня 2021, 14:42

Відео

0
репостів
0
репостів