Розділ Події

Надзвичайники проводять протиепідемічні заходи на Шепетівщині

Автор 21 листопада 2020, 12:05

За декілька днів рятувальники провели заходи по спецобробці об'єктів міста та району.

Бійці 29 Державного пожежно-рятувального поста проводили дезінфекцію на території Шепетівської центральної районної лікарні та зупинок громадського транспорту в смт Гриців та в селі Онишківці Шепетівського району. 

Зупинки було продезінфіковано спецрозчином, який розпилювався за допомогою ранцевих оприскувачів. Загалом продезінфіковано близько 950 кв.м.

20 листопада, співробітниками 21 Державної пожежно-рятувальної частини знову було проведено дезінфекцію на території Шепетівської центральної районної лікарні.

Для дезінфекції використовувалась спеціальна суміш на основі гіпохлориду натрію, що забезпечує надійний змив органічних та неорганічних речовин з будь-яких поверхонь та є цілком безпечною для людей і тварин.

Для особистої безпеки бійці ДСНС працювали у захисному спецодязі, дотримуючись усіх санітарних та протиепідемічних норм.

Шановні громадяни! Задля подальшого запобігання поширенню вірусних інфекцій серед населення Служба порятунку «101» закликає вас дотримуватись карантинних та противірусних заходів й надалі свідомо ставитися до власної безпеки та безпеки інших людей. - закликають шепетівські рятувальники.

Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Останнє редагування 21 листопада 2020, 12:26
0
репостів
0
репостів