Розділ Події

На Шепетівщині горів вантажний локомотив, причину займання встановлюють

Автор 19 жовтня 2020, 11:03

19 жовтня о 03:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в Шепетівському районі на Жлобинському залізничному переїзді виникла пожежа вантажного локомотива, що перевозив 61 вагон щебеню.

За викликом негайно було направлено вогнеборців 21 Державної пожежно-рятувальної частини та пожежний потяг зі станції Шепетівка. Окрім того, відразу було повідомлено Козятинську дирекцію залізничних перевезень державного підприємства «Південно-Західна залізниця», аби рух залізничною колією в напрямку міста Новоград-Волинський тимчасово був перекритий. По прибуттю до місця пожежі перших підрозділів було встановлено, що персонал потягу від’єднав одну частину локомотива, а на іншій відбувається горіння на площі близько 20 кв.м, існує ймовірність поширення вогню на весь локомотив.

Оцінивши обставини, надзвичайники одразу приступили до гасіння, що ускладнювалось сильним задимленням та великою пожежною навантагою, оскільки палала велика кількість мастила. Тож рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання й зору.

Завдяки вчасному залученню сил і засобів, а також вмілим та злагодженим діям бійців ДСНС загоряння площею 20 кв. м вдалось ліквідувати в тих розмірах, яких воно набуло на момент прибуття перших розрахунків.

Пожежу локалізовано о 03:30 та остаточно ліквідовано о 04:30.

Причину пожежі наразі з’ясовують фахівці. Нещасних випадків на місці події не було.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Останнє редагування 19 жовтня 2020, 11:11
0
репостів
0
репостів