Розділ Події

Керівники комунальних підприємств міста звітували про свою роботу

4 липня під головуванням міського голови Михайла Полодюка відбулась 59 (позачергова) сесія Шепетівської міської ради. Основною причиною скликання було бажання окремих активістів та депутатів заслухати звіт керівників комунальних підприємств про їх роботу.

Першим питанням порядку денного сесії розглянули звіт директора комунального підприємства «Шепетівського ремонтно-експлуатаційного підприємства» Юрія Шайноги про роботу підприємств за 2018 рік та перший квартал 2019 року.

Депутати, присутні громадські активісти задавали питання щодо виконання підприємством робіт з підсипки доріг, їх поточного ремонту, освітлення вулиць, видалення дерев, надання послуг з  поховання,  благоустрою міського кладовища , ведення розрахунків та звітності підприємства тощо. Висловлювали свої зауваження та пропозиції.

Після емоційного обговорення питань активістів, виступів народних обранців депутати вирішили взяти звіт Юрія Шайноги  до відома.

На жаль, деякі депутати міської ради, вислухавши звіт лише директора  комунального підприємства «Шепетівського ремонтно-експлуатаційного підприємства», після голосування по першому питанню, залишили сесійну залу і більше не повернулися на засідання сесії.

Далі звітували про роботу підприємств директор Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства Віталій Биков, начальник адміністративно – комунальної інспекції Анатолій Остапчук, керівник Шепетівського комунального архітектурно-планувального підприємства Наталія Зозуля та начальник комунального підприємства «Шепетівське бюро технічної інвентаризації» Олександр Лихобаба.

Після цього депутати розглянули великий блок питань, що стосуються регулювання земельних відносин. Наступним рішенням  сесії  внесли зміни до бюджету міста на 2019  рік.

На завершення порядку денного депутати  внесли доповнення до міської Програми «Питна вода» на 2006-2020 роки». Зміни полягають у виділенні коштів на придбання обладнання, проведення інженерно-геодезичних розвідувань, геодезичних робіт, встановлення обладнання та будівництво водопровідно-каналізаційної мережі  на території селища Косецьке.  Серед іншого цим рішенням передбачені кошти на капітальні та поточні ремонти водопровідних мереж міста та продовження комплексу заходів для водопостачання мікрорайону в районі вулиці М.Залізняка та житлового масиву «Сонячний».

Також депутати міської ради прийняли рішення про надання одноразової грошової допомоги з міського бюджету на дороговартісне лікування жителям міста.

За матеріалами Шепетівської міської ради

Останнє редагування 04 липня 2019, 21:49

Відео

0
репостів
0
репостів