Розділ Події

Парламентські вибори 2012

Автор 28 жовтня 2012, 15:38
Сьогодні Щепетівщина як і вся Україна голосує на парламентських виборах. До цієї години виборчий процес поки що проходить відносно спокійно. На 12 годинку явка виборців у нашому окрузі становила 26.79% 
Як завжди велика кількість людей себе не може знайти у списках, така ситуація повторюється із року в рік голосування. Запрошень цього року було рознесено напрочуд мало, тому на деяких дільницях виникають черги на отримання бюлетнів.
ДВК № 681545 також відмітився невеличким скандалом, але про нього ми повідомимо дещо згодом коли отримаємо більш детальну інформацію.
Також цього року виборці скаржаться, що біля дільниць про їх вибір питають якісь сумнівні молоді люди. Вони представляються представниками "Спілки психологів та науковців", інформацію про цю спілку ми не знайшли ні в Шепетівці ні в Україні вцілому.
Також варто повідомити, що низка сайтів громадських організцій, які спостерігають за виборами зараз відбивають ддос атаки, наш сайт також сьогодні вночі відчув їх на собі, але зранку атаки припинились.
Ми надалі слідкуємо за ситуацією в місті та районі. Очікуйте оновлень на сайті.
Останнє редагування 28 жовтня 2012, 15:53
0
репостів
0
репостів