Розділ Події

У Шепетівці відкрили навчально-практичний центр

Автор Гуменюк Л.Р. 21 грудня 2018, 15:44

17 рудня 2018 року в Шепетівському професійному ліцеї було відкрито навчально-практичний центр з підготовки та перепідготовки робітників за професіями: «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування»; «Електромонтажник з освітлення та освітлюваних мереж»; «Електромонтажник силових мереж та електроустаткування».

На свято завітали шановні гості: Депутат Верховної Ради України Роман Миколайович Мацола; Директор Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації Олег Іванович Фасоля; Заступник директора – начальник управління професійної освіти та ресурсного забезпечення Антоніна Михайлівна Харчук; Методист відділу професійної підготовки НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області Микола Павлович Стасюк; Методист відділу професійної підготовки НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області Оксана Миколаївна Чуйкова; Заступник міського голови м. Шепетівки Наталія Василівна Стасюк; Головний інженер Державного підприємства «Шепетівський ремонтний завод» Станіслав Михайлович Войтенко; Директор Шепетівської міськрайонної філії Хмельницького обласного центру зайнятості Олександр Феодосійович Ребекевша. А також керівники та працівники закладів професійної освіти Хмельницької області.

У своїх виступах гості бажали успіхів та реалізації поставлених завдань у підготовці кваліфікованих робітників відповідно до потреб ринку праці. Доки хтось мріє про бізнес для прикладу у Великобританії https://imperiallegal.uk/ru/immigration/business-immigration-uk, Україна конче потребує рук саме робітничих професій.

Директор Шепетівського професійного ліцею, Окунєвський Олег Антонович, щиро дякував всім, хто допомагав у відкритті навчально-практичного центру.

У свою чергу, Заступник директора – начальник управління професійної освіти та ресурсного забезпечення Антоніна Михайлівна Харчук вручила дипломи та подяки працівникам Шепетівського професійного ліцею: Окунєвському Олегу Антоновичу – директору ліцею, Байло Марині Миколаївні – старшому майстру, Лясці Святославу Григоровичу – майстру виробничого навчання, Гуменюку Івану Гнатовичу – майстру виробничого навчання за вагомий внесок у розвиток професійної (професійно-технічної) освіти Хмельницької області щодо створення навчально-практичного центру з підготовки робітників за професіями «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування. Електромонтажник з освітлення та освітлюваних мереж. Електромонтажник силових мереж та електроустаткування» на базі Шепетівського професійного ліцею. 

Останнє редагування 21 грудня 2018, 17:29
0
репостів
0
репостів