Розділ Події

Село Плесна святкувало 219 річницю із дня заснування

Автор 20 вересня 2017, 19:02

19 вересня жителі села Плесна Шепетівського району Хмельниччини усією дружною сільською родиною святкували День села - 219 річницю з дня заснування. Про це повідомила на своїй сторінці Шепетівська РДА.

З вітальною промовою до громади звернувся сільський голова Микола Павлюк, який висловив щиру подяку усім жителям за любов та вірність рідному селу, внесок у розвиток та добробут, хто не тільки на словах, а й конкретними справами допомагає у благоустрої села, підтриманні порядку, розбудовує та прикрашає свій будинок, свій двір, вулицю, усе село. Він також коротко поінформував про основні здобутки, яких вдалось досягти протягом року та перспективні плани на 2018 рік. З нагоди свята кращі активісти отримали грамоти та подарунки від сільської ради.

Святковий настрій з жителями села розділили поважні гості. Серед запрошених: т.в.о. першого заступника голови райдержадміністрації Сергій Пономарьов, голова районної ради Петро Дзяворук та помічник народного депутата України Романа Мацоли - Ірина Топчій. Вони привітали присутніх зі святом, побажали добробуту, процвітання, вагомих здобутків у розвитку села Плесна. Кращим представникам громади вручили грамоти та цінні подарунки від органів влади.

Незабутнє враження та гарний настрій присутнім подарував Академічний ансамбль пісні і танцю «Козаки Поділля» з м.Хмельницького, який приїхав на запрошення приватного підприємця Валентина Грищука.

0
репостів
0
репостів