Розділ Події

Вшанували пам'ять Кобзаря

Автор 09 березня 2017, 19:05
Сьогодні біля пам'ятного знаку Т.Шевченку з нагоди відзначення 203-ї річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка відбувся мітинг та покладання квітів за участю керівництва міста, депутатів міської ради, студентів та громадськості.

До присутніх звернувся секретар міської ради Микола Кикоть та зазначив що життя Великого Кобзаря є прикладом свідомого вибору людини, яка обрала нелегку, сповнену випробувань і боротьби дорогу служіння рідному народові. Також, наголосив, що в ці складні дні боротьби за збереження територіальної цілісності України ми знову приходимо до розуміння  того, що народ який повстав на революційному Майдані та на сході нашої країни – це теж пророчий дух Шевченка, що визначив живим і прийдешнім українським поколінням їхні життєві шляхи.

Покладання квітів відбулось у супроводі міського муніципального оркестру. Музиканти виконали твори Кобзаря та державний гімн України.

Також, в приміщенні міської ради розміщена експозиція присвячена Т.Шевченку та його творам, а саме,  виставка картин вихованців дитячої художньої школи та  виставка літератури, яку було організовано бібліотеками міста.
Інформаційний відділ Шепетівської міської ради

Фотогалерея

0
репостів
0
репостів