Розділ Події

Водій з Шепетівського району виграв мільйон у лотерею

Водій Ігор Мокін і його дружина Руслана із містечка Гриців виграли мільйон у лотерею. Подружжя завітало до Києва, щоб забрати виграш. Гроші планують витратити на дітей, онуків, а також хочуть поїхати на море.

18-19 лютого до Києва на запрошення оператора державних лотерей «М.С.Л.» приїхав переможець 911-го тиражу «Лото-Забава» від 22 січня 2017 року – Ігор Олексійович Мокін та його дружина Руслана Василівна. І відразу подружжя мільйонерів з невеличкого містечка Гриців (Хмельницька обл.) захопив вир життя у стилі luxury – білосніжний лімузин, дорогі ресторани, статусні spa-салони, розкішний готель. А всього цього могло б й не бути, якщо б одного дня Ігор Олексійович таки послухав дружину та кинув грати у лотерею. Проте чоловік не втрачав надію протягом 15-ти років, купуючи білети майже на кожен тираж, беручи участь у кожній акції, і врешті решт Фортуна посміхнулась йому та усій його великій родині!

«На 911-ий тираж я купив лише два білети, проте зі щасливим номером. І мій номер не виграв! – сміється Ігор Олексійович, розказуючи історію своєї перемоги. – Почав звіряти номери кульок і закреслив три лінії у одному білеті. Спочатку взагалі не зрозумів, що трапилось. Поліз звіряти номери білету до Інтернету, і коли зрозумів, що виграв – почав танцювати!»

Навіть їдучи у лімузині вулицями Києва на ранковий недільний ефір «Лото-Забава», Ігор Олексійович не міг повірити у те, що все відбувається насправді: він дійсно виграв мільйон і вже за кілька годин його та Руслану Василівну – просте подружжя з невеличкого містечка - побачить уся Україна. Звичайно обидва хвилювались й не обійшлось без легкого мандражу перед виходом на камери, проте опинившись у світлі прожекторів та в оточенні улюблених ведучих – Лариси Руснак та Анатолія Гнатюка, Мокіни забули про усі страхи – прийняли заслужений призовий сертифікат на 1 000 000 гривень та передали вітання усім своїм рідним та друзям. А їх чимало! Адже ще кілька годин після ефіру телефони пані Руслани та пана Ігоря буквально розривало від дзвінків з привітаннями. Ось так за пару хвилин і стають зірками!
Останнє редагування 23 лютого 2017, 23:53

Відео

0
репостів
0
репостів