Розділ Події

Пластуни передали Вифлеємський вогонь миру шепетівчанам

Автор 27 грудня 2016, 20:24
Сьогодні, 27 грудня о 15.00 представники Шепетівської станиці національної скаутської організації «Пласт» передали Вифлеємський вогонь шепетівчанам, які завітали на площу Героїв Майдану. Кожна шепетівська родина мала змогу принести додому Вогонь з Вифлеєму, єднаючись таким чином з іншими християнами по цілій Україні та Європі.
Нагадаємо, що Вифлеємський Вогонь Миру щорічно передається в Європу літаком у спеціальному контейнері. Полум'я є символом любові, добра та миру, що особливо актуально для нашої країни.

Слід відмітити, що шепетівчани взяли участь в цій акції вже втретє. Вперше у наше місто вогонь зі Святої Землі доставили представники пласту в 2014 році.

«Вифлеємський вогонь миру» — міжнародна щорічна скаутська акція до святкувань Різдва Христового, котра полягає у поширенні символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа. Вифлеємський вогонь, котрий символізує тепло, мир, злагоду і сподівання, Україною поширюють пластуни. Вогонь передають від міста до міста й заносять у церкви, державні установи, школи, сиротинці, лікарні.
Фотозвіт із заходу
Останнє редагування 27 грудня 2016, 20:46

Відео

0
репостів
0
репостів