Розділ Події

Відбулася чергова Х сесія Шепетівської міської ради

Автор 10 червня 2016, 14:44
Дев'ятого червня відбулася чергова Х сесія Шепетівської міської ради, яку відкрив міський голова Михайло Полодюк. На розгляд депутатів було винесено більше 30 питань порядку денного. Про деталі засідання повідомляє сайт міської ради.
На початку пленарного засідання депутатами було прийнято звернення до Президента, Кабінету Міністрів та Верховної Ради України щодо скасування економічно необґрунтованих тарифів на газ для населення.

Депутати більшістю голосів підтримали звернення з вимогою: ухвалити законопроект щодо порядку використання природного газу, видобутого на території України (№2408а від 17.07.2015). Проектом Закону передбачено встановлення першочергового використання природного газу українського видобутку для потреб населення України, теплогенеруючих та теплопостачальних організацій, бюджетних установ та організацій; запровадити тотальний обліку газу та інших енергоносіїв; розробити тарифну політику, яка стимулюватиме енергозбереження.

Далі детутати прийняли рішення Про   укладання  угоди  між Хмельницькою обласною радою та Шепетівською міською радою, відповідно до якої Хмельницька обласна рада передала, у міський бюджет субвенцію на «Підготовку робітничих кадрів» в сумі вісімдесят  тисяч п'ятсот шістдесят три гривні.

З метою виховання патріотизму,  увічнення та вшанування пам'яті загиблих в зоні АТО міська рада надала дозвіл на встановлення меморіальних дошок Ярославу Давидову, Валерію Числюку, Ярославу Кревогубцю. Окрім цього народні обранці з метою вшанування традицій боротьби за незалежність і соборність України та військової звитяги захисників рідної землі у зв'язку зі 100-річчям подій Української революції 1917 – 1921 років, з метою увічнення та вшанування пам'яті видатного українського діяча надали дозвіл на встановлення меморіальної дошки Симону Петлюрі. Дошка буде встановлена на місці проведення параду військ УНР у місті Шепетівці по вулиці Судилківській. Окрім цього за рішенням сесії буде відкритий рахунок для збору коштів на меморіальний знак, який планується відкрити до сторіччя події у 2019 році.

Після обговорення присутні затвердили склад комісії з проведення конкурсу на право отримання в концесію об'єктів централізованого водо-, теплопостачання і водовідведення, що перебувають у комунальній власності в новій редакції. Комісія має контролювати умови виконання концесійного договору з ТОВ «Шепетівка Енергоінвест».

Окрім цього депутати розглянули земельні питання, ухвалили рішення Про ліквідацію Комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету  Шепетівської міської ради, Про ліквідацію Шепетівського  міського відділу у справах молоді та спорту, Про  внесення змін та доповнень в штатний розпис виконавчого комітету  Шепетівської міської ради  та затвердження  Положення про відділ реєстрації  місця проживання  виконавчого комітету Шепетівської міської ради, Про внесення змін до рішення  ХХХІV сесії міської ради VІ скликання «Про комплексну програму розвитку культури міста Шепетівки на 2013-2016р» тощо.
0
репостів
0
репостів