Розділ Події

У Шепетівці вшанували визволителів України

Автор shepetivka-rada.gov.ua 28 жовтня 2015, 18:30
Сьогодні біля меморіального комплексу «Вічний вогонь» знову людно. Шепетівчани, визволителі України, представники громадських організацій, військові, освітяни, посадові особи місцевого самоврядування та державні службовці міста і району взяли участь у мітингу, присвяченому Дню визволення України.
В.о. міського голови Михайло Полодюк звернувся до присутніх: «Кожен, хто у минулому захищав рідну землю, кожен, хто боронить її нині, має бути вшанований суспільством. З глибокою повагою згадуємо і вшановуємо пам'ять тих, чиє життя забрала війна, висловлюємо безмежну вдячність тим, хто на своїх плечах переніс її тягар. Сьогодні, дорогі визволителі, ви є прикладом для наших учасників АТО, які є вашими онуками, правнуками та праправнуками і, на жаль, змушені боронити свою країну – вони гідні нащадки своїх відважних пращурів.»

Михайло Іванович від імені виконавчого комітету Шепетівської міської ради та від себе особисто висловив сердечну синівську вдячність за мужність у боях і важку працю у повоєнні часи, за стійкість та самопожертву і в урочистій обстановці вручив відзнаки Президента України – медалі «70 років визволення України від фашистських загарбників» живим ветеранам.

Із словами привітань до ветеранів та присутніх на заході звернулась заступник голови районної державної адміністрації Наталія Собчук.

Представники влади спільно із ветеранами та жителями міста вшанували хвилиною мовчання пам'ять про мільйони полеглих у визвольній боротьбі співвітчизників, тих, хто загинув на окупованій території, в концтаборах та на фашистській каторзі та поклали вінки та квіти до меморіального комплексу «Вічний вогонь».
0
репостів
0
репостів