Розділ Події

Святкування до Дня працівників харчової промисловості!

Автор 20 жовтня 2015, 15:46
Святкування до Дня працівників харчової промисловості! Матеріал розміщено на правах реклами
Традиційно, у третю неділю жовтня своє професійне свято відзначають працівники харчової промисловості. З нагоди цієї події в Шепетівці з 16 по 18 жовтня пройшли  різноманітні святкові заходи, влаштовані за безпосередньої підтримки генерального директора Торгового дому “Шепетівський цукор” та кандидата в депутати до Хмельницької обласної ради у 8-му виборчому окрузі від Партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність” Миколи Агаркова.
Наші цукровари почали святкувати ще з минулої п’ятниці. Так на урочистостях, які проходили в приміщенні цукрового комбінату, були вручені нагороди, дипломи та почесні грамоти найкращим працівникам від Міністерства аграрної політики та продовольства України, Національної асоціації цукровиків України “Укрцукор”, Хмельницької обласної держадміністрації й інших організацій та установ.

А вже в суботу святкування були продовжені. До них долучилися і шепетівчани.

Без перебільшення зазначимо, різноманіття  заходів  потішило. Адже за ці кілька днів наше місто пожвавилося, городяни отримали велику порцію позитиву і теплого спілкування, гарно відпочили та розважилися після трудових буднів.

Спочатку члени колективу Торгового дому “Шепетівський цукор” та Агарков Микола Миколайович організували на стадіоні “Локомотив” розважальну програму “Веселі старти” для дітей з усіх шкіл міста. Було дуже цікаво нашим школярам, котрих на спортивному святі нараховувалося близько вісімдесяти. Вони стрибали в мішках, бігали з перепонами, кидали дротики в мішені, грали в квест, словом, побавилися всі разом і корисно провели час.



Переможці та учасники конкурсу, їх батьки і вчителі, окрім гарного настрою отримали подарунки та дипломи. Дітки були задоволені, і це — найголовніше.

Ще одним спортивним заходом, який відбувся за сприяння генерального директора Торгового дому “Шепетівський цукор” став Відкритий Чемпіонат Хмельницької області з бойового самбо серед юнаків, юніорів та дорослих.


Микола Миколайович Агарков, будучи Почесним Президентом Хмельницької обласної Федерації з бойового самбо, завжди йде на зустріч спорту і допомагає влаштовувати різні змагання, відвідує їх та заохочує приймати участь у цьому й інших.

Після завершення чемпіонату, поспілкувавшись з учасниками та запрошеними, він приєднався до шепетівчан та гостей міста на розважальних заходах, які проходили біля адмінкорпусу цукрового комбінату на відкритому майданчику. В програму ввійшли конкурси вуличного танцю; козацькі забави для дорослих (присідання з мішком цукру,  споживання квасу на швидкість, боротьба на руках та багато іншого). Дітки разом з батьками веселились та приймали участь у конкурсах.  

На свято був запрошений гурт із міста Кам’янець-Подільський. Виконавці “Фонтан-фесту” сподобалися слухачам і глядачам, а, особливо діткам, які підспівували артистам та обмінювалися енергією і позитивом. Заспівавши гімн України, всі без виключення підбадьорились, отримавши неабияке натхнення, адже патріотична пісня, яка лунає, ще й з уст школярів і малечі надихає та дарує віру у краще майбутнє.


Отже, святкові вихідні минули, але залишили за собою нагороди, подяки, задоволені обличчя та дитячі посмішки, заряд енергії на наступні тижні.

Підсумовуючи, зазначимо, наші мешканці були приємно здивовані, що Шепетівка в цей вікенд виглядала, як і годиться районному центру. Місто вирізнялось своїми родзинками та культурними програмами, що повинні  відбуватися частіше і задовольняти естетичні потреби людей.

Ми маємо надію, що і надалі буде покращення та розквіт нашої рідної  домівки, завдяки активній позиції громадян та влади.


Останнє редагування 20 жовтня 2015, 15:50
0
репостів
0
репостів