Розділ Події

Шепетівські рятувальники провели профілактичне обстеження підвальних та горищних приміщень багатоквартирних житлових будинків

Автор 27 травня 2015, 17:50
25 травня шепетівські рятувальники разом із працівниками житлово-комунального підприємства КП "Управдом" провели профілактичне обстеження підвальних та горищних приміщень багатоквартирних житлових будинків міста Шепетівка. Про це повідомили ГУ ДСНС України у Хмельницькій області. Захід відбувся з метою  виявлення порушень вимог та правил пожежної безпеки, адже як свідчить статистика, близько 85% пожеж виникає саме у житловому секторі.
Під час рейду група оглянула будинки на двох вулицях та зазначила, що підвали та горища дбайливо доглянуті, а мешканці будинків зізналися, що стан пожежної безпеки підвальних приміщень знаходиться під їх пильним наглядом.

Рятувальники вручили турботливим мешканцям багатоповерхівок тематичні листівки та провели роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил безпеки у побуті, вкотре нагадавши людям, що приміщення повинні бути не захаращеними та очищеними від сміття, забороняється також тримати легкозаймисті та вибухонебезпечні речовини, балони з газом тощо.

Рятувальники й надалі планують проводити подібні заходи та приділяти максимум уваги питанням пожежної безпеки.
0
репостів
0
репостів