Розділ Події

Загинув виконуючи бойове завдання в н.п. Нью-Йорк: у засвіти провели Міськова Юрія Віталійовича

Автор 20 жовтня 2024, 12:28

Вчора, 19 жовтня у селі Берездів Шепетівського району відбулося прощання з загиблим Героєм - Міськовим Юрієм Віталійовичем. Про це повідомили на сторінці громади.

Жорстока, кровопролитна війна продовжує забирати життя відважних українських воїнів, які стали на захист рідної землі від ворога. Ось і обірвалось ще одне молоде життя, мужнього, сміливого, доброзичливого Героя - Міськова Юрія Віталійовича 26.12.1991 р.н - командира 1 піхотного відділення, 3 піхотної роти, 144 бригади - який залишився вірним Україні до останнього свого подиху…

Народився та виріс воїн в с.Берездів, завжди був людяним, чуйним, добрим, люблячим, всім приходив на допомогу, ніколи від нього не чули відмови, був підтримкою та опорою для своєї бабусі з дідусем, тітки, сестри, племінника яких невимовно любив.
Юрій ще маленьким втратив батька та не так давно поховав і рідну матір…

Не встиг боєць створити сім’ї, продовжити свій рід…Вже і не натішиться дружиною та дітьми… Загинув Герой виконуючи бойове завдання в н.п. Нью-Йорк, Донецької обл.

Нехай добрий, світлий спомин буде у щоденній молитві, у пам’яті рідних, друзів, односельчан, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Вічна пам’ять і слава УКРАЇНСЬКОМУ ВОЇНУ, який захищав рідну землю і кожного з нас, та віддав найцінніше що було - СВОЄ ЖИТТЯ!!!

Царство небесне Герою!

Слава Україні!

Героям Слава!

0
репостів
0
репостів