Розділ Події

Ізяславська громада прощалась із захисниками Горупою Сергієм та Калетюком Олександром

Автор 30 вересня 2024, 14:55

Цими днями мешканці Ізяславської громади зі скорботою та шаною попрощалися з двома військовослужбовцями-земляками: 49-річним мешканцем Клубівського старостинського округу, солдатом, стрільцем стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону Горупою Сергієм Петровичем та 52-річним мешканцем з с.Михля Лютарського старостинського округу, стрільцем-санітаром механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону, старшим солдатом Калетюком Олександром Петровичем.

Віддані сини України, котрі стали на захист нашої свободи та незалежності, навіки повернулися додому на щиті…

З почестями та загальногромадськими молитвами наші бійці були проведені в останню путь. Дорогою, якою мужні воїни востаннє поверталися до рідних домівок, вишикувалися "живі" ланцюги. Державна символіка майоріла над головами скорботних, а в повітрі лунали молитви та сумні звуки воєнного маршу. Сльози на очах не лише рідних, але й кожного, хто прийшов вшанувати наших оборонців.

Сергій Горупа та Олександр Калетюк були не просто солдатами – це Воїни Світла, котрі присвятили своє життя служінню, захищаючи наші цінності, свободу та незалежність, і тепер вони у небесному війську, де їхня боротьба продовжиться. Пам’ять про них житиме в наших серцях, надихаючи нас продовжувати їхню справу заради миру і свободи. Вічна пам’ять і слава нашим оборонцям.

Калетюк Олександр Петрович

Горупа Сергій Петрович

Ізяславська міська рада

Останнє редагування 30 вересня 2024, 15:02
0
репостів
0
репостів