Розділ Події

У Славуті в останню дорогу провели захисника Павельчука Валерія Євгеновича

Автор 13 вересня 2024, 15:40

Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого Героя – захисника, мужнього бійця та земляка, який боронив українську землю від російського окупанта – Павельчука Валерія Євгеновича.

Народився Валерій 16 серпня 1978 року у місті Славуті. У період з 1985 по 1995 рік навчався у Славутській загальноосвітній школі № 7.

Працював будівельником.

25 квітня 2024 року був мобілізований до лав Збройних Сил України. Службу проходив у стрілецькій роті військової частини А4856 на посаді стрільця-санітара.

Солдат Павельчук Валерій Євгенович, вірний військовій присязі, мужньо виконавши свій військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу та незалежність, героїчно загинув 5 вересня 2024 року під час бойового завдання в районі населеного пункту Стариця Харківської області.

У нашого Захисника залишилися мама, брати, донечка Анжеліка.

«Спокійний, добрий, дружелюбний, любив бавитися з дітьми, полюбляв рибалку та природу», – таким у спогадах залишиться Валерій для його близьких та рідних. Він був надійним товаришем та побратимом.

Громадське прощання з українським Героєм відбулося у Палаці культури, заупокійна панахида — в церкві Покрови Пресвятої Богородиці. Поховали Валерія на «Новому кладовищі» з усіма військовими почестями.

Міський голова та депутатський корпус Славутської міської ради висловлюють щирі слова співчуття рідним та близьким відданого Воїна України.

Світла пам’ять про справжнього патріота, українського воїна, який віддав своє життя, захищаючи нас і мирне українське небо, назавжди залишиться і збережеться в серцях тих, хто знав, любив і поважав.

Вічна пам’ять, шана та доземний уклін Воїну!

Слава Україні! Героям Слава!

Пресслужба Славутського МВК.

0
репостів
0
репостів