Розділ Події

Нагороджений відзнаками командування ЗСУ: в останню дорогу провели воїна Карповича Валерія

Автор 07 вересня 2024, 15:40

І знову Славутська громада схиляється в жалобі: з глибоким сумом та болем міська рада повідомила, що ми втратили ще одного відданого Захисника України, нашого земляка — Карповича Валерія Володимировича.

Народився Валерій 28 січня 1980 року у селі Варварівка Славутського району.

У шість років пішов до першого класу Варварівської середньої школи, а починаючи з третього класу, навчався в освітньому закладі у селі Червона Зоря, що на Харківщині.

У 2000 році проходив строкову військову службу у місті Попасна Луганської області.

Переважна частина трудового шляху нашого Захисника пройшла у Києві, де Валерій працював слюсарем на столичному будівництві.

25 жовтня 2023 року був мобілізований до лав Збройних Сил України. Службу проходив у складі 1-го механізованого батальйону військової частини А4941, на посаді стрільця-санітара.

01 вересня 2024 року солдат Карпович Валерій Володимирович героїчно загинув під час виконання бойового завдання у зоні безпосередніх бойових дій в районі населеного пункту Городівка Покровського району Донецької області.

За період військової служби нагороджувався відзнаками командування Збройних сил України.

У нашого Захисника залишилися батьки, дружина, син, брат.

Валерій дуже відповідально ставився до військової служби та переживав за своїх побратимів. Тому, після лікування у військовому шпиталі, одразу добровільно взяв участь у бойових діях під Покровськом.

Сьогодні наше місто, наша громада, вся країна втратили не лише справжнього патріота, але й сильного духом чоловіка.

«Доброзичливий, життєрадісний, люблячий син, батько та чоловік» – таким у спогадах залишиться Валерій для його близьких та рідних. Він був надійним товаришем та побратимом.

Важко сприймати смерть наших захисників. Ще важче знайти слова втіхи й підтримки для рідних, близьких та знайомих загиблого. Це невимовний біль та непоправна втрата, яку не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо.

Поховали Валерія у селі Варварівка з усіма військовими почестями.

Міський голова, виконавчий комітет та депутатський корпус Славутської міської ради висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Героя.

Вічний спокій душі та слава воїну, який віддав життя за волю та незалежність України!

Слава Україні! Героям Слава!

Пресслужба Славутського МВК.

0
репостів
0
репостів