Розділ Події

Молодий воїн тепер спочиває з батьком: на Шепетівщині прощались із Дмитром Конончуком

Вчора, 31 серпня 2024 року, зі скорботою, сльозами та невимовним болем, жителі Ганнопільської громади попрощалися зі ще одним вірним сином України, 21-річним Дмитром Сергійовичем Конончуком.

Страшна війна продовжує вести свій кривавий лік. Вона ламає людські долі та приносить з собою лише горе. Щодня ми платимо дуже високу ціну за нашу свободу і незалежність.

Народився Дмитро 29 липня 2003 року в селі Глинники. Був випускником Ганнопільського ліцею. Вміло виконуючи будь-яку роботу та добре розбираючись у техніці, після школи вступив до Острозького Вищого Професійного Училища та здобув професію слюсаря. З початком війни Дмитро вирішив приєднатися до лав Збройних Сил України.

Молодий, але надзвичайно відважний, наш Герой служив оператором відділення управління командира батареї мінометного взводу мінометної батареї, мужньо захищаючи нашу Батьківщину.

Загинув Дмитро під час бойового завдання 25 серпня 2024 року.

Молодий хлопець був не лише воїном, а й людиною з великим серцем, люблячим сином та турботливим братом, надійним другом і прикладом для наслідування для всіх, хто його знав.

Віддати останню шану українському воїну-земляку та розділити біль утрати з родиною Героя, прийшли рідні, друзі, військовослужбовці, представники сільської ради, духовенство, мешканці громади.

Поховали нашого земляка на кладовищі в селі Малий Скнит, де спочиває його батько. Там після спільної молитви за упокій душі новопреставленого воїна ЗСУ, присутні військові підняли над домовиною Державний Прапор України. Прозвучав Гімн, були дані залпи на честь померлого Захисника.

Схиляємо голови в скорботі та висловлюємо всією громадою щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя Дмитра Конончука. Жодними словами не загоїти рани в душі найрідніших, але світлий спомин про нашого мужнього Воїна-Героя назавжди в наших серцях.

Вічна та Світла Пам'ять Герою України!

Відео

0
репостів
0
репостів