Розділ Події

Парафіяни зібрали допомогу для учасників АТО

Автор 07 серпня 2014, 17:22
Релігійна громада церкви святих мучеників Віри, Надії, Любові і Софії Шепетівської єпархії Української Православної Церкви активно долучилась до збору допомоги землякам, які перебувають у зоні проведення АТО.
Активісти Шепетівської молодіжної ради, створеної виконавчим комітетом міської ради для залучення молоді до реалізації справ місцевого значення, звернулися до Митрофорного протоієрея Анатолія. Адже захисники територіальної цілісності України сьогодні, як ніколи, потребують допомоги, благословення та просто хочуть отримати промінчик віри підтримки та надії на перемогу.

Отець Анатолій відповів згодою на зусилля молоді та звернувся до прихожан. Розуміючи потребу військовослужбовців у підтримці, вони завдяки благородній цілі зуміли зібрати та заповнити до країв автомашину марки «Газель» усім необхідним для наших солдат.

Днями, провівши спільну нараду, Шепетівська молодіжна рада та релігійна громада церкви святих мучеників Віри, Надії, Любові і Софії Шепетівської єпархії Української Православної Церкви, вирішили продовжити збір допомоги для шепетівських захисників нашої Батьківщини і своїм прикладом показати, що захищати Батьківщину можливо не тільки зі зброєю у руках, але і знаходячись у своєму рідному місті, наполегливо допомагати усім, чим можливо на благо української держави.
Останнє редагування 07 серпня 2014, 22:22
0
репостів
0
репостів