Розділ Події

Відбулась 54 сесія VI скликання Шепетівської міської ради

Автор 30 травня 2014, 16:19
29 травня відбулася чергова 54 сесія VI скликання Шепетівської міської ради під головуванням в.о. міського голови, секретаря міської ради Михайла Полодюка. У засіданні міської ради взяли участь 27 депутатів міської ради, заступники міського голови, начальники управлінь, відділів та служб виконавчого комітету, керівники комунальних підприємств, громада міста.
На порядок денний винесено 23 питання та різне. Депутати міської ради прийняли рішення про внесення змін до бюджету міста на 2014 рік, одна з яких стосувалася надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг з тепло, водопостачання і водовідведення, квартирної плати, вивезення побутового сміття та рідких нечистот у зв’язку із збільшенням субвенції із державного бюджету місцевому. 

Депутати міської ради прийняли звернення до Голови Верховної Ради України, Президента України, Прем’єр-Міністра України, голів Хмельницької обласної ради та Хмельницької обласної та державної адміністрації щодо включення м. Шепетівки до Переліку адміністративно-територіальних одиниць, що входять до 30-кілометроворї зони спостереження Хмельницької АЕС, а також звернулись до Голови Верховної Ради України та Прем’єр-Міністра України щодо внесення змін до механізму надання пільг.

Затверджено Програму соціально-економічного розвитку м. Шепетівка на 2014 рік, Положення і структуру управління праці та соціального захисту населення.

Також депутати міської ради із балансу Шепетівського парку культури та відпочинку списали атракціон «Чародійка». Рішення прийнято відповідно до висновку експертизи ДП Житомирського експертно-технічного центру Держгірпромнагляду у зв’язку із довготривалою експлуатацією, зносом деталей та неможливістю оновлення атракціону.

На доопрацювання відхилено два рішення, що стосуються оголошення конкурсу з відбору виконавця послуг з управління будинком, спорудою або групою будинків та послуг з їх утримання та прибудинкових територій і проект рішення про затвердження Переліку житлово-комунальних послуг у житловому фонді м.Шепетівка.

На розгляд представницького корпусу міської ради було запропоновано рішення про надання попередньої згоди на прийняття майна Козятинського будівельно-монтажного експлуатаційного управління №2 Південно-Західної залізниці у комунальну власність територіальної громади міста. Депутати міської ради після бурхливого обговорення не підтримали запропоноване рішення.

Ще 10 питань порядку денного сесії міської ради стосувалося земельних питань, зокрема вони врегулювали правові відносини у сфері узаконення прав на земельні ділянки.
0
репостів
0
репостів