Розділ Події

Лікарям не вдалось врятувати життя захисника: на Шепетівщині прощались із Добринчуком Романом

Вчора, 13 березня Ганнопільська Громада провела в останню дорогу Добринчука Романа Костянтиновича. Прощання відбулось у селі Довжки Шепетівського району, звідки захисник родом.

Війна приносить все більше болю нашій громаді.. З кожною втратою захисника - ціла історія безповоротно втраченого життя, зламана доля, обірваний вік, невиліковні болючі рани втрат для родини, громади, всієї України…

Зустрічала громада свого воїна живим коридором, в останню земну дорогу, у невимовному горі проводжали Героя на вічний спокій. Зібралися сотні людей: рідних, близьких, друзів, знайомих і незнайомих, аби віддати шану, попрощатися із загиблим Героєм.

Немає таких слів, які б зараз могли заспокоїти родину героя. У ці гіркі хвилини вся Ганнопільська громада щиро поділяє горе сім’ї, всі ми схиляємо голови у глибокій скорботі.

Народився Роман 27.02.1990 року у селі Довжки, де закінчив школу. Здобув освіту в Національному університеті «Острозька академія». Створив сім’ю...

В червні 2022 року пішов захищати Батьківщину, свободу, нас з вами…Отримав важке поранення на фронті і лікувався в госпіталі міста Одеса.

09.03.2024 року справжній Українець, дбайливий батько та син, чоловік, надійний друг, мужній захисник та справжній патріот України Роман Добринчук помер. У нього залишилися мама, дружина, два сини.

Світла пам’ять та безмежна вдячність Роману за вірність Батьківщині навіки залишаться в наших серцях.

Світла пам’ять Герою!

Співчуття рідним та близьким…

Останнє редагування 14 березня 2024, 14:33

Відео

0
репостів
0
репостів