Розділ Події

Шепетівка відзначила 69-річницю Перемоги у Другій Світовій війні

Автор 09 травня 2014, 21:40
Сьогодні у місті Шепетівка відзначали 69-річницю Перемоги у Другій Світовій війні. Спочатку відбулося урочисте покладання квітів до Меморіалу Вічний вогонь.
Цьогоріч заходи безпеки під час дійства булим особливо посиленими. Навколо меморіального комплексу розташували посилені патрулі міліції та Самооборони, на певний час перекрили рух на вулиці Карла Маркса.

В заходах взяли участь в. о. міського голови, секретар міської ради — Михайло Полодюк, голова районної державної адміністрації — Микола Дорощук, голова районної ради — Микола Ковальчук, голови районної та міської ветеранських організацій, ветерани та учасники бойових дій Великої Вітчизняної війни, ветерани Афганської війни, громадськість міста, представники ЗМІ.

У своєму виступі, в.о. міського голови Михайло Полодюк звернувся зі словами глибокої вдячності до ветеранів: «Шановні ветерани, жителі та гості нашого міста! Від щирого серця вітаю Вас із Днем перемоги! В цей день ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих фронтовиків, віддаємо данину поваги і шани оборонцям, визволителям рідної землі. Дев’яте травня — свято усіх, хто по-справжньому любить свою рідну країну, пам’ятає її історію, пишається своїми героями. Низький уклін Вам за героїзм і мужність, стійкість і незламність, жертовну і самовіддану любов до рідної країни» — зазначив Михайло Іванович.

Керівник міста побажав ветеранам міцного здоров’я, добра та достатку, миру, та злагоди.

Після цих слів до Меморіалу Вічний вогонь керівники міста та районну поклали вінки та квіти. Школярі міста дарували багато квітів ветеранам. Учасники зібрання вшанували пам'ять загиблих у роки Великої Вітчизняної війни, хвилиною мовчання. Наприкінці зустрічі заспівали гімн України.

Далі відзначення знаменної дати перемістилось в парк, де відбувся святковий концерт за участю колективів художньої самодіяльності міста та вихованців ЦДЮТ, хору ветеранів війни та праці. Традиційно гостів чекала танцювальна програма «Ми Вас запрошуємо на вальс», атракціони, смачні українські страви.

Фотозвіт ви можете переглянути тут

Останнє редагування 12 травня 2014, 18:31

Відео

0
репостів
0
репостів