Розділ Події

На Шепетівщині попрощались із захисником Андрієм Портюхом

Автор 08 лютого 2024, 20:59

Сьогодні, 7 лютого 2024 року, Плужненську громаду Шепетівського району знову об’єднало горе болючої втрати.. Війна безжально обірвала життя мужнього захисника Андрія Портюха.

Загинув захисник 2 лютого 2024 року під час мінометного обстрілу противника, отримавши поранення несумісні з життям поблизу населеного пункту Хромове Донецької області. Андрію назавжди залишиться 50 років.

На жаль, війна забирає тих, хто ще міг так багато встигнути та реалізувати. Забирає життя тих, хто міг втілювати свої мрії та продовжувати робити свій внесок у світле майбутнє рідної країни.

Ця невимовна втрата розриває душу і жодними словами її не вгамувати. Це наша спільна втрата, наш спільний біль і спільне горе. Ми втратили ще одну добру та щиру людину, вірного Захисника України. Ніколи рідні не виплачуть сліз, а ми – ніколи не зможемо пробачити смерті Андрія Портюха і всіх наших Героїв.

Панахида за загиблим Воїном-Героєм відбулася на його рідному подвір’ї, де зібралися його рідні, близькі, друзі, бойові побратими загиблого, а також жителі нашої громади. Вони приносили живі квіти, схиляли голови у глибокій скорботі, молилися за упокій душі загиблого Воїна.

Поховали Захисника Андрія Портюха на місцевому кладовищі в селі Плужне. Там після спільної молитви за упокій душі новопреставленого воїна ЗСУ, присутні військові підняли над домовиною Державний Прапор України. Прозвучав Гімн, були дані залпи на честь Захисника.

Схиляємо голови в скорботі та висловлюємо всією громадою щирі співчуття рідним та близьким Героя. Жодними словами не загоїти рани в душі найрідніших, але світлий спомин про мужнього Воїна назавжди в наших серцях.

Вічна пам’ять та вічна слава молодому Українському Захисникові!

Спочивай з Богом, наш Герою!

Герої не вмирають, слава Героям України!

Плужненська громада

0
репостів
0
репостів