Розділ Події

У Судилківській громаді в останню земну дорогу провели військового медика Казьміну Ірину Сергіївну

Автор 13 вересня 2023, 14:50

13 вересня 2023 року у Судилківській громаді зі скорботою та болем у душі в останню земну дорогу провели Захисницю рідної землі, військового медика Казьміну Ірину Сергіївну. Детальніше про прощання розповіли у селищній раді.

Ірина народилася 22 липня 1983 року у селі Іванівка на Дніпропетровщині, та Судилків був їй дуже близьким, адже тут проживає її родина по матері.

З дитинства Ірина мріяла стати лікарем, мрію свою здійснила у дорослому житті. З початком вторгнення рф на територію України була мобілізована до лав ЗСУ як військовий медик.

Ірина Сергіївна - старший лейтенант медичної служби військової служби за мобілізацією, проходила службу в одній із комендатур охорони та обслуговування повітряного командування «Схід».

Бойовий медик, хірург, рятувала життя воїнам-захисникам-побратимам, надавала кваліфіковану медичну допомогу тим, хто її найбільше потребував у ці тяжкі для нашої країни часи. Мужня, відважна, доброзичлива, чуйна, великий патріот рідної землі, понад усе любила людей та життя. Клята війна… нездійсненними залишилися мрії, плани, бажання. Розділяємо горе родини та близьких, низько схиляємо голови у глибокій скорботі перед вічною і світлою памʼяттю Захисниці України.

Провести військову медикиню до місця останнього спочинку прийшли військовослужбовці, представники духовенства, представники місцевої влади, жителі громади.

Поховали Ірину Сергіївну Казьміну в селі Судилкові з усіма військовими почестями.

Світлий спомин про молоду жінку, відважну Захисницю України, військову медикиню назавжди залишиться у серцях українців.

Вона наближала нашу Перемогу!

Вічна памʼять Герою - Захисниці України, Шана бойовому Медику і низький уклін…

0
репостів
0
репостів