Розділ Події

З нагоди Дня Конституції у Шепетівці бігали з фарбами Холі та слухали концерт

Автор 28 червня 2023, 20:32

Сьогодні, 28 червня з нагоди відзначення 27-ї річниці прийняття Конституції України, незважаючи на мінливу погоду, на стадіоні «Локомотив» мешканці громади долучилися до синьо-жовтого благодійного забігу “Біжу для ЗСУ”, щоб підтримати Збройні сили України та зібрати кошти, які будуть передані на потреби наших захисників.

Спортивний пробіг з фарбами Холі – це унікальна подія в нашому місті, в котрій можуть брати участь усі охочі.

Після відкриття стартового містечка, реєстрації, спортивної програми та руханки стартували учасники синьо-жовтого пробігу за віковими категоріями. Всього учасники благодійного забігу спільними зусиллями зібрали 6705 грн.

Також сьогодні  у міському будинку культури відбувся тематичний захід за участі виконавців і колективів міського будинку культури та дитячої музичної школи.

Звертаючись до присутніх у залі, заступник міського голови Галина Безкоровайна привітала усіх з Днем Конституції та зазначила, що сьогодні українці зі зброєю відстоюють свої конституційні права, у війні з окупантом успішно доводять, що тільки український народ має право вирішувати, як будувати майбутнє в нашій державі. Галина Безкоровайна подякувала захисникам і захисницям, які боронять Україну від ненавсті і люті, від ворога, який зазіхнув на наші права і свободу.

За матеріалами ШМР

0
репостів
0
репостів