Розділ Події

Нетішинська громада провела на небо сапера Сергія Фелонюка

Автор 19 червня 2023, 14:56

Сьогодні, 19 червня, разом з нетішинською громадою плакало і небо… Знову тужливо « Плине кача…» линула над містом і щемила душу… Віддаючи шану та славу, сотні небайдужих нетішинців навколішки, з тугою в серці та зі слізьми, з синьо-жовтими прапорами та квітами зустрічали та проводжали в останню дорогу – до Небесного війська мужнього Воїна-солдата 41-річного Сергія Фелонюка, сапера 2-го інженерно-саперного відділення саперного взводу 1-го механізованого батальйону в/ч 4447.

Він загинув 12 червня під час артилерійського обстрілу позицій 1-го механізованого батальйону в районі Малої Токмачівки Запорізької області.

Відважний Воїн пожертвував найдорожчим - своїм життям, щоб ми могли прокидатися у своїх теплих ліжках і без остраху розмовляти рідною мовою, щоб наші діти росли під мирним небом та будували гідне майбутнє. Ми – сильні, вистоїмо, переможемо ворога.

Залишивши поле бою на землі, він став ангелом і поповнив Небесний легіон, продовжуючи оберігати свою родину, Україну і свій народ… Нетішин у жалобі…

У Соборі Святого архистратига Михаїла та архангела Гавриїла (ПЦУ) відбувся чин похорону за загиблим.

У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам'ять вірного сина України. Нетішинська громада висловлюють глибокі співчуття родині Героя-Воїна Сергія Фелонюка. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Дякуємо Тобі, Герою і ніколи не забудемо Твій подвиг!

Вічна пам'ять захиснику України! Герої не вмирають!

Відділ з організаційних питань НМР

0
репостів
0
репостів