Розділ Події

Шепетівська громада попрощалась із загиблим воїном Сергієм Сорокою

Автор 04 травня 2023, 15:12

Сьогодні, 4 траня на центральній площі міста прощались із шепетівчанином Сорокою Сергієм Леонідовичем. Загинув воїн 28 квітня 2023 року під час ведення оборонного бою мотопіхотним батальйоном в районі населеного пункту Бахмут Донецької області. 

Народився Сергій Леонідович 2 листопада 1971 року в Шепетівці. Навчався в ЗОШ №4, середню технічну освіту здобув у Шепетівському професійному коледжі, згодом працював на заводі культиваторів налагоджувачем ЧПУ.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації Сергій Леонідович, не вагаючись, став на захист Батьківщини. Був призваний Шепетівським районним територіальним центром комплектації та соціальних послуг Хмельницької області 7 квітня 2022 року. Спочатку захищав країну на Сумщині, потім тримав оборону в Бахмуті.

Побратими згадують, що Сергій Леонідович був стриманий в емоціях, сконцентрований, кожну вільну хвилину використовував для чогось важливого – почистити зброю, доповнити аптечку, переглянути амуніцію.

У чоловіка залишилися мати – Тамара Іванівна, батько – Леонід Володимирович, молодший брат Дмитро. Один з чотирьох дітей загиблого Героя, син Іван, також зараз знаходиться на передовій.
Це спільне горе, біль для нас усіх…

Щирі співчуття близьким і рідним!

Слава Україні!

Героям слава!

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів