Розділ Події

У село Лавринівці "на щиті" повернувся Едуард Казмірчук

Вчора, 27 вересня 2022 року, Ленковецька територіальна громада прощалася зі своїм Героєм. У селі Лавринівці з молитвою на устах та сльозами на очах в останню путь провели вбитого воїна, гідного сина своїх батьків та Неньки України, Едуарда Казмірчука.

21-річний військовий 10 Гірсько-Штурмової бригади на щиті повернувся додому. Мужній "едельвейс", який неймовірно пишався службою саме в цьому підрозділі. 

Загинув захисник ще 11 березня в районі населеного пункту Варівськ Київської області. Експертиза ДНК підтвердила загибель Едуарда Казмірчука лише нещодавно.

Народився Едуард 24 березня 2000 року. Після закінчення школи вступив до Національного університету «Острозька академія», де навчався на спеціальності «Громадське здоров’я».

Він мав широке коло інтересів, був допитливим і наполегливим юнаком: брав участь у різних виховних заходах, грав на гітарі та мав чудовий голос.

Як справжній захисник рідної Батьківщини, добровільно призвався до лав ЗСУ і проходив службу як гранатометчик в одній із військових частин. З перших днів війни боронив рідну землю, та, на жаль, ворожий снаряд обірвав його молоде життя та його побратимів.

Вічна слава та пам‘ять Герою України! Герої не вмирають!

Відео

0
репостів
0
репостів