Розділ Події

З нагоди професійного свята у Шепетівці привітали працівників ювенальної превенції

Автор 08 липня 2022, 17:20

Сьогодні з нагоди професійного свята ювенальної превенції в Шепетівському РУП відбулись урочистості. На заході були присутні начальниці служб у справах дітей Шепетівської РДА, Ленковецької, Грицівської, Судилківської територіальних громад, заступниця голови Судилківської ТГ, заступник директора Шепетівського медичного коледжу.

Почесним гостям очільник поліції Шепетівщини Анатолій Чубенко та начальниця ювенальної превенції району Ольга Семенюк подякували за співпрацю.

— Діти є найбільш вразливою категорією населення. І першими, хто приходить їм на допомогу, є саме працівники ювенальної превенції, — звертаючись до ювеналів, сказав полковник поліції, - дякуємо вам за вашу самовіддану працю, яка допомагає зробити дитинство майбутнього покоління безпечним.

За високий професіоналізм, досягнення результатів в протидії злочинності серед неповнолітніх, захисті їх прав та з нагоди річниці з дня створення служби ювенальної превенції кращих працівників поліції було відзначено Грамотами Шепетівської районної військової адміністрації.

Ювенальна превенція – робота поліцейського за покликанням серця, адже їх головна мета – захист прав і законних інтересів дітей. Здорове та безхмарне дитинство – нелегке завдання, заради якого працює кожен працівник поліції ювенальної превенції. Бажаємо вам надалі плідно працювати у мирній щасливій Україні, - резюмувала урочистості керуюча апаратом Шепетівської РДА Наталя Лінник

За матеріалами ШРВА та ШРУП

0
репостів
0
репостів