Розділ Події

На Шепетівщині простилися з старшим лейтенантом Сергієм Глушанцем

Автор 15 червня 2022, 17:21

Сьогодні в місті Славуті прощалися з старшим лейтенантом Сергієм Глушанцем, який загинув 9 червня 2022 року у Луганській області під час виконання бойового завдання. Про це повідомили у Шепетівській районній військовій адміністрації.

Народився Сергій 12 квітня 1983 року у с. Верещиця Яворівського району Львівської області. У 2000 році закінчив ЗОШ №5 у м. Славута. Після закінчення школи вступив до Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», де отримав вищу освіту за спеціальністю «Виробництво електронних засобів» та здобув кваліфікацію радіоінженер-конструктор-технолог.

Із 2006 року працював за різними напрямками діяльності у філії «Славутський маслоробний комбінат» приватного підприємства «Консалтингова фірма «Прометей», компанії «Декорленд», КП «Славутський центр ПМСД», Славутському РЕМ АТ «Хмельницькобленерго».

У 2015-2016 рр. служив у Збройних силах України.

Із початком повномасштабного вторгнення російських військ, 25 лютого 2022 р. став на захист Батьківщини.

«Важко передати словами горе, втрату та біль рідних, близьких, друзів, колег, всіх хто знав Сергія. Він неймовірно позитивна, світла і душевна людина. Сміливий, рішучий, наполегливий, любив життя, завжди і всім приходив на допомогу. Добрий, чуйний, небайдужий до чужих проблем. Для нашого закладу безмірна втрата спеціаліста, професіонала своєї справи. Сергій був колегою і другом, таким назавжди залишиться в наших серцях», — розповіли у комунальному підприємстві «Славутський центр ПМСД».

Багато небайдужих жителів громади прийшли розділити горе з сім’єю загиблого Героя — військові побратими, представники районної та місцевої влади.

Живим коридором, прихиливши коліно, громада вшанувала полеглого воїна.

Щирі співчуття рідним та близьким.

Вічна пам’ять Герою!

Останнє редагування 15 червня 2022, 17:27
0
репостів
0
репостів