Розділ Події

Шепетівчани провели в останню путь Орловського Назара Вікторовича

Автор 21 травня 2022, 12:50

Сьогодні у Шепетівці на центральній площі міста громада простилася з Героєм-захисником нашої країни. Захищаючи Незалежність України загинув мешканець міста Шепетівка Орловський Назар Вікторович. Йому був лише 21 рік.

Хлопець вирішив пов’язати своє життя з захистом України та вступив до Львівської національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Цьогоріч Назар Орловський став випускником.

Відразу по закінченні академії був призначений на офіцерську посаду 10-ї гірсько-штурмової бригади «Єдельвейс», де очолив підрозділ, в підпорядкуванні якого мав 112 бійців.

«Тепер я один з них» гордо казав Назар своїм друзям: «Нормальні хлопці, я молодший за них, але мене поважають».

У цьому молодому, змужнілому за роки навчання, хлопцеві концентрувалося все найкраще, що характеризує нове покоління українців-патріотів своєї Батьківщини, справжнього нащадка козаків-характерників, героїв Крут, бійців української повстанської армії, борців за волю України.

Світла пам’ять про хлопця з відкритою посмішкою та рішучим поглядом залишиться з нами назавжди прикладом мужності й вірного служіння українському народу.

Всі, хто пройшов з Назаром шлях тренувань у Шепетівському клубі національно-патріотичного виховання «ОТГ-23», пам’ятають його завжди усміхненим, таким, що завжди прагнув бути першим і кращим, не пропускав жодного вишколу, тренування, змагань.  Назар казав:

«Є така професія - захищати Батьківщину».

Він пишався тим, ким він є! Він загинув, захищаючи свою Батьківщину, залишившись для нас назавжди безсмертним!

В останню путь Героя провели рідні, близькі, друзі, військові побратими, представники районної та місцевої влади, жителі громади.

Загибель кожного нашого військового, який самовіддано боронить кордони України, - це нестерпний біль, який не затихне з плином часу. Ми завжди будемо пам'ятати і дякувати кожному нашому воїну.

Щирі співчуття рідним та близьким.

Вічна пам’ять Герою!

За матеріалами Шепетівської міської ради та Шепетівської РВА

Останнє редагування 21 травня 2022, 13:36
0
репостів
0
репостів