Майже всі навчальні заклади Шепетівки йдуть на дистанційне навчання

Автор 12 жовтня 2021, 17:45
НВК №1 через холод оголосили День пледу НВК №1 через холод оголосили День пледу Фото Тетяни Войтюк

З наступного понеділка, 18 жовтня, усі школи та майже усі дитячі садочки Шепетівки вимушено переходить на дистанційну форму навчання. Цю інформацію нам підтвердили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Це вимушений крок, на який пішла місцева влада через незадовільний температурний режим у навчальних закладах міста. Відповідний наказ завтра буде підготовлений та розісланий Управлінням освіти. Дистанційне навчання триватиме до 31 жовтня включно.

Нагадаємо, вчора було проведено позачергове засідання комісії ТЕБ і НС ОДА, адже у зв’язку з глобальним зростанням ціни на газ бюджетні підприємства, установи та організації не можуть закупити газ на осінньо-зимовий період 2021/2022 років. Попри підписаний меморандум, згідно якого влада обіцяла ціну газу 13,6 грн за 1 куб. м для бюджетних установ, реальних кроків немає. Згідно закону бюджетні установи не мають права укладати договори без проведення тендерів. Вони проводять тендери, але Нафтогаз Трейдинг на них не приходить.

Щодо нашого міста, то у звичайному режимі працюватиме лише дитячий садочок "Михайлик", там котельня працює на твердову паливі. Ще як черговий садочок працюватиме "Калинонька".

Освітні заклади у Плесні та Пліщині працюватимуть теж, як зазвичай.

Останнє редагування 12 жовтня 2021, 20:22
0
репостів
0
репостів