Юна шепетівчанка взяла участь у Всеукраїнському форумі лідерів учнівського самоврядування

Автор 10 грудня 2019, 14:22

5-6 грудня у м. Київ відбувся Всеукраїнський форум лідерів учнівського самоврядування «Відповідальне лідерство – шлях до успіху». Захід відвідали й представники Хмельницької обласної ради старшокласників у складі трьох осіб та координатора.

Лідерів із усіх куточків України радо приймав Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана. Ректор університету – Дмитро Лук’яненко, привітав усіх учасників зібрання та розповів про структуру і напрямки роботи закладу. Світлана Бут, головний спеціаліст відділу позашкільної освіти, виховної роботи та психологічного супроводу головного управління інклюзивної, спеціальної та позашкільної освіти директорату інклюзивної та позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України побажала усім присутнім плідної роботи, позитивних емоцій та невичерпної енергії у виконанні завдань.

Під час проведення економічного квесту «Гра престолів», хмельницькі лідери проявили себе, як кмітлива та ерудована молодь, яка здатна швидко мислити та знаходити вихід із будь-якої ситуації. У конкурсній програмі «Лідер 2019 року», представниця Хмельниччини – Кухарчук Анна, захопила усіх присутніх своєю креативністю, наполегливістю і нестандартним підходом до покращення екологічної ситуації та відродження стадіону під час толоки у рідному м. Шепетівка.

3 3

Упродовж двох днів лідери учнівського самоврядування України мали змогу познайомитись із студентами та викладачами університету як провідного закладу вищої освіти України; прослухати виступи  керівника напрямку трудових ресурсів Печерської філії АТ КБ «ПриватБанк»; попрацювати у локаціях на різну тематику та перейняли досвід соціальної відповідальності компанії «Watsons» на прикладі участі у міжнародному благодійному проекті «Operation Smile Mission».

Цікаву та завзяту роботу лідерів Хмельниччини відмітили організатори та учасники заходу. Ми – лідери учнівського самоврядування Хмельницької області переконались, що для того, щоб стати успішними, необхідно наполегливо йти до своєї мрії, виходити із зони комфорту та не боятися змін, а рухатися лише їм назустріч.

4 2

Успіх приходить до тих, хто його заслужив, тож бажаємо усім вирушати вперед до мети!

За інформацією Хмельницької ОДА

Останнє редагування 10 грудня 2019, 14:30
0
репостів
0
репостів