На Шепетівщині перевіряли готовність шкіл до нового навчального року

Автор 17 серпня 2019, 13:52

16 серпня робочою групою у складі начальника відділу освіти та культури Грабельнікової Н.М., спеціалістів відділу Ільчук Л.С., Галімської В.В., інженера-будівельника Каправчука П.Г., головного бухгалтера Швед А.В. за участю представника Держпродслужби Смук О.І. розпочато огляд стану готовності закладів освіти та культури району до нового навчального року.

Цього дня проведено огляд готовності закладів освіти та культури сіл Плесна і Пліщин.

Під час оглядів особлива увага зверталась на нормативно-правове, кадрове, матеріально-технічне забезпечення діяльності закладів, створення умов з охорони праці та збереження життя і здоров’я учнівського, педагогічного та трудового колективів, стан підготовки навчальних кабінетів, спортивних залів, їдалень, бібліотек, дотримання санітарних вимог та пожежної безпеки, проведення ремонтних робіт, а також моніторинг освоєння коштів. Особлива увага зверталась на створення освітнього середовища початкової ланки, адже 1-2 класи – класи нової української школи. 

Члени комісії, які здійснювали огляд, відзначили, що у закладах освіти і культури Плесни і Пліщина проведено значну роботу, спрямовану на покращання умов навчання та виховання дітей, зроблено поточні ремонти, зміцнено матеріально-технічну базу, приведено до ладу прилеглі території, спортивні та ігрові майданчики, клумби, проведено необхідну роботу щодо організації освітнього процесу відповідно до сучасних вимог.

Усі оглянуті заклади вчасно і якісно підготовлені до нового 2019/20

Відділ освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА

Останнє редагування 17 серпня 2019, 13:58
0
репостів
0
репостів