Міністр освіти відвідала школу у Судилкові

Автор 15 червня 2019, 14:18

14 червня Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич відвідала Хмельниччину. До візиту на Шепетівщину, міністр зустрілася з головою обласної ради, керівництвом облдержадміністрації, очільниками департаментів освіти і науки та фінансів ОДА.

Під час зустрічі говорили про подальше впровадження освітньої реформи в Україні. Разом з тим, проаналізували питання, які стосуються системи професійно-технічної освіти та впровадження Концепції «Нова українська школа» в освітніх закладах області.

Після зустрічі Лілія Гриневич поїхала на Шепетівщину щоб знайомилася з організацією освітнього процесу в Судилківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Судилківської сільської ради Шепетівського району, яка вже два роки має статус опорної школи об’єднаної територіальної громади, та запроваджує нові форми навчання.  У закладі навчається 631 учень, частина школярів доїздить шкільним автобусом. Старшокласники мають змогу отримувати профільне навчання за історичним та напрямом іноземної філології.

Серед іншого говорили і про Нову Українську Школу - реформу якої впроваджувала Лілія Гриневич.  На заході відзначили педагогів та рівень потужностей навчального закладу.

У навчальному закладі також відбулася зустріч із тренерами-педагогами нової української школи.

Фотозвіт із відвідин Судилківської ЗОШ
Останнє редагування 15 червня 2019, 15:23
0
репостів
0
репостів