Для школярів Шепетівщини провели тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Автор 19 листопада 2018, 18:58

З метою дотримання правил безпеки життєдіяльності, пожежної безпеки, безпечного відпочинку, виховання поважного ставлення до безпеки людини, формування навичок поведінки у разі виникнення надзвичайних ситуацій з 12 по 16 листопада було проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності у закладах середньої освіти та закладах дошкільної освіти Шепетівського району.

Проведено наради із керівним складом дошкільних закладів освіти та закладів загальної середньої освіти, педагогами, надано практичну та методичну допомогу педагогічним колективам щодо організації та проведення в закладах освіти Тижня знань.

У рамках тижня знань з безпеки життєдіяльності  відповідно до плану проведено тематичні лінійки, відкриті уроки, лекції, ігри-бесіди, вікторини, конкурси малюнків, змагання.

Організовано виставки засобів індивідуального захисту, проведено відпрацювання прийомів користування засобами індивідуального захисту, зустрічі з ліквідаторами аварії на ЧАЕС і фахівцями підрозділу установи  ДСНС, екскурсії в підрозділи ДСНС, поновлено куточки безпеки життєдіяльності.

Відділ освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА

0
репостів
0
репостів