На базі КП «Шепетівське РЕП» навчали учасниць проекту "Сталевих магнолій"

Автор 02 травня 2024, 15:53

Розпочалась навчальна програма та практичні заняття Центру підприємництва та психологічної стійкості «Сталеві магнолії». 2 травня на базі КП «Шепетівське РЕП» перші лекції та практичні заняття пройшли 20 учасниць з групи «Практики».

Після ранкової кави кожна учасниця отримала мерч із символікою проєкту, який містить необхідне для навчання (екосумка, блокнот, ручка).

Знаннями про специфіку вирощування різних видів рослин із учасницями проєкту ділилися та надалі працюватимуть і знайомитимуть із багаторічним успішним досвідом реалізації проєктів із озеленення:

  • Сергій Мельник – приватний підприємець з надання послуг благоустрою територій та ландшафтного дизайну, інженер, психолог. За 19 років роботи в скарбничці Сергія близько 100 реалізованих об’єктів з благоустрою територій, серед яких: котеджне містечко Гірськолижного комплексу «Плай» (Сколівський район, Львівської області), парк, дитячий садок, Будинок культури (с. Синьків, Заліщицької територіальної громади Заліщицького району Тернопільської області).
  • Ганна Зубарева – ландшафтний архітектор, ландшафтний дизайнер, член Гільдії Ландшафтних Архітекторів України, керівник ландшафтної фірми BOTANIC (м. Миколаїв). Активна учасниця щорічних конференцій з ландшафтного дизайну, семінарів провідних дизайнерів України та Світу, стажування та підвищення кваліфікації в ботанічних садах та розплідниках України. За 17 років роботи: близько 200 проєктів; понад 70 втілених; 2 реалізованих парки в межах програми «Громадський бюджет» у місті Миколаїв; перша премія у міжнародному фотоконкурсі реалізованих садів «Садовий пленер» 2021 в рамках виставки GREENA EXPO 2021; численні публікації у фахових виданнях України (L&A «Landscape&Architecture» та інш.)

У ході лекції та живого спілкування жінки здобували корисні знання. Після вступного курсу та обіду відбулась практична частина в нових теплицях на території підприємства.

Проєкт Центр підприємництва та психологічної стійкості “Сталеві магнолії” реалізується ГО “Агенція сталого розвитку «АСТАР»” за сприяння та інформаційної підтримки Шепетівської міської ради в рамках програми «U-LEAD з Європою». Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «ULEAD з Європою / ULEAD with Europe» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Данією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, стійкому та підзвітному багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.

0
репостів
0
репостів