На Шепетівщині нацгвардійці провели «Урок мужності» для школярів

Автор 21 березня 2024, 14:36

Воїни військової частини 3043 Національної гвардії України провели «Урок мужності» в одній зі шкіл міста Нетішин. Захід представляв собою практичне заняття.

Школярів розділили на групи, де їм військовослужбовці Нацгвардії детально розповіли про основні принципи тактичної медицини, про важливість правильної організації бойових порядків, роботу сучасних розвідувальних та FVP дронів та про небезпеку, пов'язану з використанням вибухових пристроїв.

У кульмінаційній частині уроку гвардійці показали інсценізацію ситуації, де один з військових потрапив під обстріл і отримав поранення. Гвардійці продемонстрували навички швидкого реагування, надали першу медичну допомогу постраждалому та успішно евакуювали його з поля бою.

По завершенню уроку командир групи інструкторів висловив подяку школярам за активну участь, проявлену зацікавленість та серйозне ставлення до представленої інформації. Він також підкреслив важливість подібних заходів для підготовки молодого покоління до розуміння основних принципів безпеки та захисту в сучасному світі.

0
репостів
0
репостів