Медики Шепетівки продовжують отримувати засоби індивідуального захисту

Автор 09 квітня 2020, 12:10

КП «КНП Шепетівський центр ПМСД» продовжує отримувати допомогу від міської ради Шепетівки у вигляді спеціального одягу, рукавичок та захисного скла. 

Сьогодні, 9 квітня, медзаклад отримав 25 комплектів захисного одягу, 100 одноразових рукавиць та 2 одиниці захисного скла.

Раніше КП «КНП Шепетівський центр ПМСД» отримав від міської ради 60 комплектів захисного одягу, 100 респіраторів з/л FFP2 та 20 тестів для виявлення вірусів грипу А,В, W71-С. Засоби захисту закуплені за рахунок коштів резервного фонду на підставі рішення міської комісії з ТЕБ та НС відповідно до звернень і накладних, що надали самі закладами охорони здоров’я.

7 та 8 квітня комплекти засобів індивідуального захисту були передані Шепетівській станції екстреної медичної допомоги, Шепетівській ЦРЛ, Комунальному некомерційному підприємству «Вузлова лікарня станції Шепетівка» Шепетівської районної ради.

На цей день міською радою закуплено 780 комплектів засобів індивідуального захисту для потреб медичних працівників закладів охорони здоров’я, які розташовані у місті Шепетівкана суму 252 тисячі гривень.

Комплекти індивідуального захисту вироблені на швейній фабриці «Леся» у м. Новоград-Волинський.

Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 09 квітня 2020, 12:24
0
репостів
0
репостів