Колишній очільник Шепетівки скинув 70 кг та відкрив кабінет здоров'я

Автор 12 листопада 2016, 20:47
Шепетівчани вже не перший рік ламали голову щодо місценаходження колишнього міського голови міста. Ходили чутки, що після своєї ганебної втечі 21 лютого 2014 року, він виїхав до Росії. Та як виявилось, біглий мер осів в самому центрі нашої Батьківщини - у Києві, ще й відкрив офіс біля самого Майдану Незалежності.
Тепер Сергій Андрійович керує медичним закладом під гучною назвою "Кабінет здоров'я та корекції ваги доктора Антонюка", де ділиться з пацієнтами секретами свого карколомного схуднення. Як ви бачите на фото, колишній очільник доволі істотно змінив зовнішність, як він сам заявляє, схуднув на 70 кг. 
Как и все тучные люди, я постоянно испытывал массу неудобств: надо мной подшучивали в открытую даже близкие люди (уже не говоря о том, что происходило в моё отсутствие), мой внешний вид не отличался привлекательностью и респектабельностью.
...
Оценив проблему комплексно, осознал, что дальше так жить невозможно, ведь впереди меня ждут лишь больничная койка и инвалидность. На тот момент моя масса составляла 149 килограмм, при росте 176 сантиметров. Я твёрдо решил, что всесторонне изучив проблему лишнего веса, смогу разработать метод, который поможет решить эту ужасную проблему.
...
С помощью разработанной мной методики, всего лишь за год я похудел на 70 килограмм, затем нарастил 4 килограмма мышечной массы и сейчас мой вес уже длительное время составляет 83 килограмма.
Деталями своєї діяльності на посаді очільника міського осередку Партії Регіонів та міського голови Шепетівки він вирішив не ділитись з пацієнтами. Та і навіщо? Пан Антонюк очевидно сам не дуже полюбляє згадувати свою діяльність у Шепетівці, плоди якої місто розгрібає досі.
В завершение скажу, что я стал абсолютно другим человеком. Многие знакомые, не видев меня пару лет, теперь просто не узнают при встрече. Сейчас, до конца пройдя этот путь, могу с уверенностью сказать, что только теперь я начал жить полноценной жизнью – жизнью, о которой раньше мог только мечтать.
Цікаво, що на цей рахунок думають правоохоронці? Всі матеріали щодо зловживань колишнього мера було передані в прокуратуру ще кілька років тому. Дуже короткий список "досягень" можна знайти в нашому матеріалі датованим 2013 роком.

Якщо раптом все таки хтось захоче задати питання пану Антонюку, то його офіс знаходиться за адресою Київ, Хрещатик 7/11, офіс 527, метро Майдан Незалежностi.
Останнє редагування 12 листопада 2016, 23:16
0
репостів
0
репостів