У Шепетівській лікарні відтепер видаляють кісту куприка лазером

Автор 04 січня 2024, 15:36

Шепетівська лікарня продовжує розвиватися та розширювати можливості для надання якісної медичної допомоги пацієнтам. Відтепер на базі КНП “Шепетівка багатопрофільна лікарня” з’явилася можливість найсучаснішого лікування епітеліально – куприкових ходів.

Лазерне видалення елітеліально – куприкових ходів – SiLaC (sinus laser closure) – метод лікування, який підходить для більшості варіантів протікання захворювання.

При виборі цього способу, лікування проходить максимально швидко і безболісно для пацієнта і дозволяє обійтися без видалення м’яких тканин і формування рубців.

Епітеліальний куприковий хід (або пілонідальна кіста, кіста куприка) — це захворювання, яке характеризується наявністю норицевого отвору по серединній лінії, який направляється до верхівки куприка.

Для консультації та лікування звертайтеся у кабінет №2 консультативно-діагностичої поліклініки. Прийом пацієнтів веде лікар-хірург-проктолог Чирва Ігор Анатолійович.

За наявності електронного направлення від сімейного лікаря та попереднього запису у кол-центрі (реєстратурі) поліклініки прийом пацієнтів проводиться безкоштовно!

0
репостів
0
репостів