Розділ Культура

Обласні змагання КВК серед школярів

Автор Свідерська С.М. 06 квітня 2013, 19:57

З року в рік за ініціативи Державтоінспекції проходять зустрічі КВН ЮІР для дітей. Все це робиться для залучення широкого загалу школярів до участі у роботі, спрямованій на запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, прищеплення неповнолітнім поваги до професії працівника міліції, організації змістовного дозвілля школярів та молоді, виховання у них культурних та естетичних смаків, зміцнення дружніх зв’язків між командами КВН ЮІР.

Ось і в Хмельницькій області пройшли обласні зональні змагання КВН ЮІР. Чотири дні тривали змагання, де було вибрано кращих з найкращих.

4 квітня в обласному центрі на базі Палацу творчості дітей та юнацтва в обласних фінальних змаганнях на сцені зустрілись, щоб продемонструвати свою майстерність, та й на інших подивитись, шість команд з районів області, серед яких: м. Кам’янець – Подільський «Люди – Х», Шепетівка «НОН СТОП», Ізяслав «Ремікс», Білогіря «Коробка автомат» та м. Хмельницький «Фани ДАІ». Також в цьому році прийняли участь у проведенні XVIІ конкурсу серед команд веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху (КВН-ЮІР 2013) професійні технічні училища, і представником стали учні Хмельницького центру професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій, команда «Світлофор».

Учасників змагання привітав ветеран Державтоінспекції та керівник загонів ЮІР в Хмельницькій області, людина, яка все своє життя присвятила ЮІР(у) - Прохорчук Віталій Аврамович. Віталій Аврамович звернувся до дітей з напутніми словами і побажаннями успіху, адже тут не має переможених, тут всі переможці.

Після жеребкування, першими розпочали змагання команда м. Кам’янець - Подільський. Змагання тривало чотири години. Команди показали цікаві й захопливі номери. Це були гумористичні та сатиричні сценки про невдалих пішоходів, невмілих та зухвалих водіїв на «крутих» іномарках, мюзикл за участю славнозвісного символа міліції Славка-Хоробрика.

Яскраві костюми, переробки популярних пісень, частівки та запальні танці нікого в залі не залишили байдужими.

Після закінчення змагань на дітей чекало маса подарунків, які їм вручив начальник відділу кадрового забезпечення та профілактичної роботи Державтоінспекції області підполковник міліції Волкотруб Олександр Миколайович.

Третє місце зайняла команда «Ремікс» м. Ізяслав, друге – «Фанни ДАІ» м. Хмельницький, ну а перше місце здобула команда, м. Шепетівка «НОН СТОП», яка прийме участь в змаганнях 18 квітня в м. Бровари, Київської області та буде боротися за поїздку в Артек.

0
репостів
0
репостів