Розділ Культура

Шепетівчанка зіграла головну роль у серіалі каналу СТБ

Анастасія Рула Анастасія Рула

Незабаром на телеканалі СТБ відбудеться прем'єра серіалу «З вовками жити», його виробництвом займалась компанія «Artforms production». Прем’єра в ефірі СТБ відбудеться 25 березня 2019 року. Для шепетівчан він також може бути цікавим тим, що одну з провідних ролей там зіграла наша землячка. 

Якщо у вас зараз проблеми з переглядом телеканалів у зв'язку з відключенням аналогу, то ви можете переглянути цей серіал у цифрі за допомогою андроїд приставки https://tv-pristavki.com.ua/pristavki-android-tv-box.

«З вовками жити» — це історія юної дівчини Єви, яка ніколи не знала своїх батьків. У віці чотирьох років вона потрапляє в зграю запеклих злодіїв та шахраїв і дивом виживає в найтемніших злодійських притонах міста. Але ніякі сили зла не можуть перемогти прагнення дівчини вирватися з пут злочинного світу, знайти щастя домашнього вогнища і кохання чоловіка своєї мрії.

Ідеєю для серіалу послужив знаменитий роман Чарльза Діккенса «Пригоди Олівера Твіста». Сценарій «З вовками жити» був написаний Тетяною Гнєдаш у співавторстві з відомою літераторкою і сценаристкою Іриною Черновою.

«Пропозицію розповісти історію Олівера сучасною мовою було озвучено генеральним директором СТБ Володимиром Бородянським. «Пригоди Олівера Твіста» — це роман-виховання про боротьбу сил добра і зла за душу дитини. Написаний в дев’ятнадцятому столітті, він, як і раніше, актуальний за своєю суттю. Ми всі родом з дитинства, і наші долі багато в чому визначаються нашими стартовими можливостями, середовищем нашого виховання. Лондонський злодюжка Олівер Твіст надихнув нас і став предтечею сьогоднішньої київської шахрайки Єви Корнійчук. Сподіваюся, сюжет вийшов захопливим», — розповідає Тетяна Гнєдаш.

Роль Єви виконала актриса Анастасія Рула. Також в проекті задіяні актори В’ячеслав Довженко, Дмитро Гаврилов, Єлизавета Цинік, Валентин Томусяк, Світлана Зельбет, Владислав Онищенко, Микола Боклан, Лариса Руснак, Федір Ольховський та інші.

Анастасія Рула – юне обдарування українського театру! Хоч народилася вона в Києві, але згодом переїхала разом з батьками до Шепетівки. Зараз Анастасія навчається у Київському національному університеті театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого. Серед її захоплень – фехтування, танці, їзда верхи, іноземні мови.

Анастасія Рула грає в Національному академічному драматичному театрі ім. Івана Франка в таких спектаклях: «Ідіот», «Коріолан», «Розбитий глек». В «Ідіоті» Настя виконує роль Аглаї Єпанчиної, а в «Коріолані» – Віргілії. Анастасія Рула – артистка студії в Національному академічному театрі російської драми ім. Лесі Українки. Там її можна побачити в таких спектаклях: «Дивний випадок із собакою вночі», «Чарівник Смарагдового міста», «Джульєтта і Ромео».

На рахунку Анастасії є невеликі ролі у фільмах і відомих серіалах – «Пес» і мелодрама «Подкидыши».

Ролі Анастасії Рули в кіно:

2017 – «Той, хто не спить»

2017 – «Подкидыши-2»

2017 – «Пес-3»

2017 – «Вибирая судьбу»

2017 – «В последний раз прощаюсь»

2019 – «З вовками жити»

Останнє редагування 19 серпня 2019, 14:30

Відео

0
репостів
0
репостів