Розділ Культура

У Шепетівському будинку культури відбувся новорічний ранок

Автор 22 грудня 2018, 17:44

Сьогодні, 22 грудня, у міському будинку культури відбувся новорічний ранок для дітей з обмеженими фізичними можливостями та дітей учасників бойових дій в зоні АТО і ООС.

Міський голова Михайло Полодюк, звертаючись до радісних в очікуванні свята та подарунків дітлахів, їх батьків та рідних, сказав:

Бажаю, щоб наші дітки росли сумлінними, чесними, в любові і радості, бажаю кожній шепетівській родині любові, злагоди, достатку. Міська рада вас підтримує і хоче, щоб наше місто розцвітало, і всім нам з вами було затишно і комфортно в ньому жити.

На завершення вітання Михайло Іванович привітав усіх присутніх із прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим.

Опісля привітання, гостей чекало театралізоване свято «Новорічний бал у Попелюшки». Улюблені герої: Попелюшка, Принц, Фея, Глашатаї, Дворецькі, Король, Мишка, Мачуха, Дід Мороз та Снігуронька, за участі творчих колективів міського будинку культури, дитячої музичної школи, гуртів «Водограй», «Віват», Анастасії Трохімчук, Оксани Легкої, Ангеліни Янчук виконали пісенні та танцювальні композиції, виставу.

На завершення святкового дійства близько 600 дітей учасників бойових дій в зоні АТО і ООС та 214 дітей з обмеженими фізичними можливостями отримали солодкі подарунки, придбані за рахунок міської ради.

Захід організовано управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту, управлінням праці та соціального захисту населення Шепетівської міської ради та міським будинком культури.

Також цього ж дня у фойє міської ради діяла арт-майстерня «Чудо власноруч». Працівники центру науково-технічної творчості учнівської молоді провели активним шепетівчанам майстер-клас по виготовленню новорічних прикрас.

Свята  продовжуються.  Веселих  свят!

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів