Розділ Культура

Cемінар-практикум бібліотечних працівників

Автор shbiblio.at.ua 26 травня 2012, 00:19

24 травня відбувся семінар-практикум бібліотечних працівників Шепетівської районної централізованої бібліотечної системи.

Відкрила семінар-практикум директор ЦБС Любов Бурова. В своєму виступі вона висвітлила теми:"Бібліотека - центр громади" та "Адвокація: представлення та захист інтересів бібліотек".

Працівники сільських бібліотек отримали консультації та методичні поради на теми: "Сучасні форми і методи бібліотечного обслуговування членів громади" (Зінаіда Романюк, зав.відділом обслуговування ЦРБ).

"Робота бібліотек по популяризації науково-природничих та екологічних знань" (Зоя Мельничук, зав. методично-бібліографічним відділом ЦБС).

"Використання інформаційного потенціалу бібліотек, для задоволення попиту користувачів" (Людмила Везюк, провідний бібліограф ЦБС).

"Особливості обслуговування юнацтва, дітей та людей з особливими потребами" (Ольга Шафалюк, методист ЦБС).

Хлібом, сіллю та піснею зустріли учасників семінару працівники культури Судилківської сільської ради. Учасники семінару ознайомились з роботою Судилківських сільських бібліотек для дорослих та дітей, роботою Інтернет-центру, обмінялись досвідом роботи. Відбулося ділове спілкування на тему "Сільська бібліотека-центр громади".

Останнє редагування 26 травня 2012, 00:45
0
репостів
0
репостів