Розділ Культура

У будинку культури пройшов фольклорний фестиваль колядок та щедрівок

Автор 18 січня 2017, 22:47
17 січня в міському будинку культури відбувався традиційний фольклорний фестиваль колядок та щедрівок «Різдвяна зірочка», він проходить вже вже сьомий рік поспіль. Про захід повідомила прес служба Шепетівської міської ради.
«Різдвяна зірочка» є завершальним заходом у барвистому ланцюжку святкових концертів, вистав та фестивалів присвячених новорічно-різдвяним святам, що були проведені у Шепетівці цьогоріч.

До учасників фестивалю та повного залу гостей звернувся міський голова Михайло Полодюк. Ще раз  привітав  усіх з Новим роком та Різдвом Христовим. Закликав підтримати тих хто боронить Україну в цей не простий час. Побажав присутнім щастя, наснаги та миру.

Учасники свята разом з глядачами виконали  колядку «Добрий вечір тобі!»

Гостей свята вітали: народний аматорський ансамбль української пісні «Колорит» та народний аматорський ансамбль «Ретро», зразковий театр естрадної пісні «Водограй», молодший та старший хори від музичної школи міста, учасники хорового колективу Шепетівського міського будинку культури «Шепетівські козаки» та народний аматорський хоровий колектив «Пролісок» ТПО УТОСу.

Порадував присутніх також виступ громади храму святих мучеників Бориса і Гліба Української Греко-католицької церкви, церковні хори Свято-Михайлівського кафедрального собору Шепетівської єпархії Української православної церкви, та храму святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії Шепетівської єпархії Української православної церкви.

Також  святкові новорічно-різдвяні мелодії подарували глядачам: дует Оксани Легкої та Анастасії Музики від дитячої музичної школи (керівник Людмила Легка), Трохимчук Анастасія – солістка  зразкового театру естрадної пісні «Водограй» та Ткачук Тамара – учениця 2-го класу бандури Шепетівської ДМШ.

Учасників святкового дійства також привітала та розвеселила своїми сніговичками хореографічна студія «Перший крок».
Останнє редагування 19 січня 2017, 01:16
0
репостів
0
репостів