Розділ Культура

На Шепетівщині відбувся концерт Анастасії Приходько

Автор Мамука Бачилава 09 квітня 2024, 13:23
На Шепетівщині відбувся концерт Анастасії Приходько фото Альона Мартинюк

У неділю, 7 квітня, селище Білогір'я Шепетівського району пережило надзвичайно затишний і емоційно насичений вечір у Центрі культури та дозвілля, завдяки виступу Анастасії Приходько — неперевершеної артистки та Заслуженої артистки України. Це був не просто концерт, а справжня зустріч з мистецтвом, яка залишила невимовне враження на кожному глядачеві.

Ще з перших акордів, атмосфера залу наповнилася неповторними вібраціями музики. Під час виконання найпопулярніших пісень "Мамо", "Саме Той" зал співав разом з артисткою. Дуже зворушливо звучали пісні "Холодно" та "Степом". Особивою була пісня "Герої не вмирають", під час якої усі глядачі встали зі своїх місць і бурхливими оплесками подякували солдатам ЗСУ, та висловили вдячність Анастасії Приходько за пісню, яка стала своєрідним символом шани живим і мертвим героям російсько-української війни.

Проте найбільш незабутніми моментами вечора стали виступи Анастасії, коли вона заспівала українські народні пісні. Кожен звук пісень "Ніч яка місячна", "Чарівної скрипки", "Зозулі" пронизував серця присутніх, змушуючи їх зануритися у світ почуттів та емоцій.

Враження були настільки глибокими, ніби кожен глядач опинився у вирі інтимної розмови з самим собою. І вкотре переконуєшся під час концерту, що голос Анастасії Приходько дійсно унікальний з рідкісним для естради діапазоном — контральто, що робить її талант ще більш вражаючим та унікальним. ЇЇ голос зачаровує, від нього мурашки по шкірі, та навіть, буває, перехоплює подих.

Це неможливо передати словами. Пісні Анастасії Приходько треба слухати вживу!!!

Сама артистка, розповідаючи про любов до народних пісень, підкреслює важливість української культури.

"Українська пісня — це перший крок у відродженні української культури. Ми повинні пам'ятати нашу історію та культуру. Це наша головна броня", — зазначила вона.

Артистка не тільки вразила своїм неперевершеним голосом, а й своєю щирістю та простотою. Під час розмови з глядачем вона поділилася цікавими фактами зі свого життя, тому атмосфера заходу нагадувала спілкування з давньою подругою під час зустрічі на каву.

По закінченню виступу аплодисменти не змовкали, а душі слухачів залишилися наповненими неймовірними відчуттями та враженнями від цього унікального вечора. Такі виступи, як цей, нагадують нам про справжню силу музики та таланту, які здатні робити світ яскравішим та доторкнутися до найглибших кутків наших душ.

Дякувала Анастасії Приходько Анжела Дзицюк, директор ЦКіД, яка також передала картину від Наталії Марценюк у подарунок артистці.

Звісно, особлива вдячність друзям та постійним меценатам Центру культури і дозвілля - підприємцям Валентину Зацепанюку, Наталії Андрощук, які допомагають у вирішенні організаційних питань.

Також щиро дякуємо редакції газети "Життя і слово" за інформаційну підтримку, а Альоні Боголюбовій за яскраві фото.

0
репостів
0
репостів