Розділ Культура

Працівників культури Шепетівщини привітали з професійним святом

Автор 09 листопада 2022, 16:03

Щорічно 9 листопада відзначають Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва. З цієї нагоди у міському будинку культури відбулись урочистості.

Заступник міського голови Галина Безкоровайна привітала присутніх з професійним святом від імені міського голови Віталія Бузиля та виконавчого комітету Шепетівської міської ради.

Як зауважила Галина Григорівна, працівники культури Шепетівської громади дарують радість і світло, творять і надихають, а також у складний час допомагають громаді переживати трагічні моменти.

Почесними грамотами Шепетівської міської ради були відзначені кращі працівники культури та народного мистецтва Шепетівської територіальної громади, творчі колективи міста, міські та сільські заклади культури. Також працівників галузі нагородили відзнаками Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької обласної державної адміністрації, Хмельницького обласного науково-методичного центру культури та мистецтв, відділу культури Шепетівської міської ради.

Народний аматорський театр села Плесна «Птах» вітав колег з мистецьким подарунком – прем’єрою вистави “Хто сміється, тому не минеться”.

За матеріалами Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів